brno-stranska-skala-podzim-pavel-gabzdyl

STRÁNSKÁ SKÁLA – Brno

V okolí Stránské skály se nachází významná paleontologická naleziště, což podtrhuje její historický význam jako jednoho z nejstarších osídlených míst typem Homo erectus v Evropě.

Negativní energie, kterou zde údajně lze cítit, pramení z minulých krvavých rituálů, které prováděli pravěcí lovci.

Temná a negativní energie, která zde obklopuje místo, pramení z prastarých krvavých rituálů, které se zde údajně odehrávaly za doby pravěkých lovců.

Podzemí Stránské skály dodnes přitahuje zvědavé jedince, zejména mládež, kteří provádějí magické obřady a rituály. Z těchto aktivit mohou pramenit záhadné symboly a kruhy na zemi. Nicméně, štoly skrývají daleko více, než jen adolescentní zábavu. Tvrdí se, že v jejich útrobách dochází k pravým nadpřirozeným jevům.

Podzemí Stránské skály stále přitahuje lidi s různými přesvědčeními, kteří zde provozují i negativní rituály. Některé jevy, které v štolách zaznamenávají, lze jen těžko vysvětlit.

Během druhé světové války sloužily štoly Stránské skály jako úkryt pro zaměstnance výrobní továrny. Měly pojmout až dvě tisíce lidí, ale přesun výroby do nich se nikdy neuskutečnil.

Navzdory pokusům různých skupin o očištění a harmonizaci místa, se paranormální aktivity na tomto místě stále vrací. Může za to místní zemská energie, která zde údajně pramení, a zůstává otevřená brána do jiného světa? Nebo jsou tyto záhady pouhým produktem lidské představivosti?

Stránská skála je místem plným legend a pověstí, které nás přitahovaly, ale naše očekávání zde nebyla zcela naplněna.

Podařilo se nám navázat kontakt s duchem mladé Vlasty Dostálové, která zde tragicky zahynula v devadesátých letech. Očekávaná negativní energie však během naší komunikace nepřevládla, a naše setkání s touto duší nám naopak přineslo radost.

Stránská skála může být pro některé nejen tajemným, ale i děsivým místem, zejména pokud si uvědomíme její historii a nevysvětlitelné jevy, které zde byly pozorovány.

Návraty